Ingredience:
fazoleuzené maso
tuk
cibule
česnek
hladká mouka
mletý pepř
mleté nové koření
koriandr
mletá paprika
rajský protlak
sůl
Postup:
Fazole naložíme do studené vody na noc, před vařením k nim přidáme uzené maso a vaříme téměř doměkka. Cibuli nakrájíme na kostky a osmahneme na tuku, přidáme rozmačkaný česnek, mouku a koření. Nakonec přidáme mletou papriku a rajský protlak, zalijeme troškou vývaru z fazolí a povaříme.Přidáme k fazolím, promícháme, osolíme a ještě krátce povaříme, aby byl guláš hustý. Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat do guláše nebo podávat zvlášť.
Reklama LUMAL
- Pro pravou chuť uzeného masa jsou tu krby s udírnou
Žádné komentáře:
Okomentovat